Batteriladdning CTEK

Alla fordon behöver laddas.

Ofta förbrukas mer ström än vad som laddas. Särskilt gäller det fordon som står stilla i perioder eller som körs korta sträckor, men de flesta fordon behöver laddning ibland, och ALLA batterier mår bra av laddning då och då. Batterier tar skada av att vara dåligt laddade och får ett kortare liv, så en intelligent laddare håller liv i batteriet betydligt längre än man annars kan förvänta sig.
Vi säljer CTEK intelligenta batteriladdare för bilar, motorcyklar, fyrhjulingar, snöskotrar, åkgräsklippare och liknande, även en snygg laddstation för elbilar. Vi ger Dig råd om vilken som passar Ditt behov bäst, för det kan kännas som en djungel när det finns olika sorter.

Nu har CTEK utvecklat en ny laddare med en helt ny teknik, som har gett en i grunden ny produkt! Det är en världsnyhet och en fantastisk apparat med en ny teknologi, ny hårdvara och ny mjukvara. Det handlar om en allt-i-ett-laddare, som innehåller allt som behövs till olika sorters fordon, olika typer av batterier och olika behov, och den läser av och anpassar sig till det man kopplar den till.

MER INFO KOMMER!