Batteriladdning CTEK

Alla fordon behöver laddas.

Ofta förbrukas mer ström än vad som laddas. Särskilt gäller det fordon som står stilla i perioder eller som körs korta sträckor, men de flesta fordon behöver laddning ibland, och ALLA batterier mår bra av laddning då och då. Batterier tar skada av att vara dåligt laddade och får ett kortare liv, så en intelligent laddare håller liv i batteriet betydligt längre än man annars kan förvänta sig.
En snöskoter, åkgräsklippare eller husbil används inte året om och brukar stå stilla långa perioder. Då riskerar batteriet att ta stryk, genom att laddningen sjunker till en alltför låg nivå, och det skadar batteriet och förkortar livslängden på det. Därför bör dessa stå på underhållsladdning när de inte används. Det gäller även motorcyklar och bilar som står långa perioder.

Koppla in en CTEK-laddare för att hålla laddningen på en bra nivå! Då håller batteriet flera år och orkar bättre det som krävs. CTEK laddar tills det inte behövs längre och anpassar dessutom laddningen till rätt nivå hela tiden, och det mår batteriet väldigt bra av! När laddning inte behövs, stannar CTEK och inväntar att laddningsnivån sjunker – då sätter den igång igen, men bara på den nivå som behövs, inte mer. En sämre laddare kan hetta upp batteriet så att vätskan avdunstar, och nutida batterier är förseglade och går inte att fylla mera vätska i, så batteriet kan bli skadat/förstört av fel sorts laddning.

Vi säljer CTEK intelligenta batteriladdare för bilar, motorcyklar, fyrhjulingar, snöskotrar, åkgräsklippare och liknande, även en snygg laddstation för elbilar. Vi ger Dig råd om vilken som passar Ditt behov bäst, för det kan kännas som en djungel när det finns olika sorter.

Nu har CTEK utvecklat en ny laddare med en helt ny teknik, som har gett en i grunden ny produkt! Det är en världsnyhet och en fantastisk apparat med en ny teknologi, ny hårdvara och ny mjukvara.
Det handlar om en allt-i-ett-laddare, som innehåller allt som behövs till olika sorters fordon, olika typer av batterier och olika behov, och den läser av och anpassar sig till det man kopplar den till.
Man behöver inte ens hålla reda på vilken pol man ska sätta klämman på – laddaren känner av hur man kopplat, och den rättar in laddningen efter det. Så man kan koppla in den och glömma den. Resultatet blir rätt ändå!

MER INFO KOMMER!