Däck & förvaring

Förutom försäljning av däck och fälgar har vi även DÄCKHOTELL med säsongsförvaring. Vi erbjuder paketlösning på att vi skiftar från t ex sommar- till vinterhjul på din bil och förvarar sommarhjulen tills det är dags att byta igen. Kan det bli enklare?

Skulle du behöva nya däck inför nästa säsong gör vi dem klara under vintern/sommaren så de är färdiga att montera på vid nästa säsongsbyte. Snabbt och smidigt!

Hög kvalité till vettigt pris  –  vårt huvudsakliga däckmärke är amerikanska Cooper, som har utmärkt torr- och våtgrepp och lång livslängd på sommardäcken – du får ut många mil av dem. Cooper är ett märke som passar alla personbilar och är särskilt starkt vad gäller däck till fyrhjulsdriven SUV och LandRover. Vinterdäcken vi säljer är lika bra, också från Cooper.
Vi säljer även Hancook. Dessa däck har en betydligt bättre kvalitet än förr, så dem har vi nu som andramärke. Vi säljer också Kumho, när det krävs en dimension som inte återfinns hos Cooper.  
Dubbade Marangoni har vi som 13-tumsdäck, ett bra däck till släpvagnar.
Vi beställer också Nokian och Nordman eller annat om kunden önskar. Men då är inte priset lika förmånligt som vårt ordinarie märke.
Fälgar tar vi från Specialfälgar, som har stort sortiment av kvalitetsfälgar. Vi har några utgående modeller kvar på lager som vi säljer ut.