Däck & förvaring

Förutom däck-skiftning och försäljning av däck och fälgar har vi även DÄCKHOTELL med säsongsförvaring. Vi erbjuder paketlösning så att vi skiftar från t ex sommar- till vinterhjul på din bil och förvarar sommarhjulen tills det är dags att byta igen. Kan det bli enklare?

Skulle du behöva nya däck inför nästa säsong gör vi dem klara under vintern/sommaren så de är färdiga att montera på vid nästa säsongsbyte. Snabbt och smidigt!

Hög kvalité till vettigt pris  –  vårt huvudsakliga däckmärke har i över 20 år varit amerikanska Cooper, men för närvarande är de svåra att få tag på p g a förändrade marknadsförhållanden. Kumho, som vi säljer nu, är ett däck med god kvalitet från Syd-Korea, och där kan vi hålla ett vettigt pris trots att det inte är ett lågprisdäck. Riktiga lågprisdäck ska man undvika, eftersom man inte har någon säker garanti för kvalitet. Många riktigt billiga däck är dåliga, de har t ex sämre väggrepp vid regn eller en dålig stomme.
Vi säljer även Hancook, även det från Syd-Korea. Dessa däck har en betydligt bättre kvalitet än förr och har ett gott betyg på köregenskaper och kvalitet.

Vi beställer också Nokian, Good Year eller annat om kunden önskar. Men då är inte priset lika förmånligt.
Fälgar tar vi från Specialfälgar, som har stort sortiment av kvalitetsfälgar. Vi har några utgående modeller kvar på lager som vi säljer ut.